Ibland undrar jag

Hur tänker egentligen vissa människor, ja som emma skrev precis. De tänker inte alls!
Blev riktigt sur på HD eller på de som fixade artikeln idag efter gårdagens spelning. Vi spelade en halvtimmes program med 8 låtar och var en del av evenemanget. Idag när jag öppnar tidningen ser jag en liten suddig bild på min rumpa, nästan inte ens det utan på mina ben och under den bilden står det att några personer har stannat för att lyssna på Covergirls. Hur kul känns det att de nämner oss en gång och inte ens berättar något om oss och hur kul känns det att vi inte får vara med på en enda bild. Inte alls kul kan jag säga. Det är riktigt dåligt gjort. Det är precis som om vi inte var där? Såg han inte oss? Jo för det gjorde de, där sprang en fotograf och fota hela tiden….
Jag är besviken.
Annars idag då förutom klagomålen så ska jag hitta på något skojsigt med Vera och inte gå runt och klaga. Kanske blir lite bakning och mys. Vi kanske ska träna också….kanske, haha.
Hörs igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *