Skratt och lek

Hejsan hallå!
Jag sitter ganska utslagen, nej ska inte överdriva men lite trötter är jag.
Igår var det Johannas dag och även Isabellas dag, mina gullingar. Får skriva ett grattis i efterskott här i bloggen också!
Idag träffade jag Bella i stan för att sedan möta upp johanna när hon kom in och då bjöds hon på lunch och fika + en liten present från oss två. Vid 16 tiden åkte jag hem till Edvin och vi gick bort till en nära lekplats och va där i två timmar.
Två timmar på en lekplats är ändå inte dåligt. Vi gungade, åkte rutschkana, grävde i sanden, grävde grävskopa och Edvin busade lite. Haha så roligt att va ett barn. Kom sen hem ganska sandig och fick god potatissallad á la special.
Ikväll blir jag nog hemma och vilar upp mig lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *