Röd och fin tomat


Godkvälla på er.
Jag är röd som en tomt just nu. Ja men det är väl fint. Idag har vi kollat på beachhandboll nere på fria bad hela dagen och slapp vara på skolan.  Det var riktigt skoj att se alla så tävlingsinriktade och jag tyckte campeon kämpa på riktigt bra. Det blev ju en tredje plats för ett av våra lag. Bra kämpat! Själv undrade jag hur jag kunde bli seg av att sitta där i flera timmar. Kan man bli trött av det? Antagligen solen som torkade ut lite på krafterna.
Nu ska jag kolla igenom lite mattetal bara som en rolig underhållning! Haha nä jag har en sista uppgift att göra innan betyget sätts som är ganska avgörande. Håll en tumme för mig, please.
Efter hejarstämmorna nere vid handbollen drog jag hem och johanna var med ett tag så vi började kolla på she’s the man. Det kan nog vara en av de roligaste filmerna som gjorts. Haha! jag älskar den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *