ba-bling ba-bling

Vera är ego säger jag iallafall…. jag har inte varit inne på bloggen idag förrän nu, bara en liten parentes.
Idag hade vi en liten spelning på Rumett och kändes väl inte helt på topp. Vi alla tre var ganska trötta och det väntade ju lite plugg också. Men nu känner jag mig redo inför imorgon jag tror jag kan det som man ska kunna och nöjer mig så. Får en känsla av att många sitter och råpluggar och då blir jag själv lite stressad över om jag kan tillräckligt men nu sätter jag punkt för pluggandet idag! Annars då? Har käkat bombs kebab idag…gott! Tror det var den som gjorde mig trött, kom in i något slags matkoma som johanna brukar snacka om.
Happy happy me! Nu ska vi se om Vera klarar det här med att starta en EGEN blogg, det är på tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *