Sovmorgon imorgon, yes!


Hejhej!
Det är fredag och vi välkomnar helgen med myskväll framför idol med mat och godis. Sedan kanske jag träffar på mina glada rååbor. Får se hur vi orkar. Tycker det är förtjänat med fredagsmys för har haft jobbigt matteprov idag. Egentligen inte svårt utan bara att jag blev sjukt stressad och klarar inte av det. Sitter där och får blackouten på ett tal och hur jag ska lösa det så ser man alla andra som börjar på nästa B-del. Får se hur det går men kändes som att det blev slarvigt i slutet där, aja jag gjorde det jag kunde. Sedan har jag nu suttit och skrivit på mitt samhällsarbete. Inte mycket kvar nu men resten får bli någon annan dag i helgen.
Nu väntar jag på lite hemgjord pizza, gott. Det som kunde gjort denna kväll lite bättre hade vatt om jag hade sluppit ha lock.. och snuvig näsa.
BTW: måste se del 2 av Kenza&Tyra show också ju! haha
Det är fredag och njut av din kväll.
Puss & kram

One thought on “Sovmorgon imorgon, yes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *