Nördigt inlägg om Lost


Nu är Lost slut för vår del. Vi har troget följt hela serien med 6 säsonger tror jag det var och typ mer än 80 timmar har vi spenderat vid Tv:n kollandes på det. Ikväll såg vi de sista avsnitten. Det slutade sorgligt men fick ändå ett bra slut på det hela eftersom man vatt lite tveksam på hur allt skulle gå. Låter som jag var värsta geeken med den här serien, haha det var jag ”inte”. Var nära på att skita i den någonstans i mitten för det var så himla rörigt när man åkte hit och dit till massa ställen och tider. Men var ju nyfiken på hur allt skulle fortsätta. Haha, jag var nog 9-10 år när vi började kolla på detta. Känns konstig, lost har följt med i min uppväxt, snyft. Nä men det har vatt bra och väldigt spännande, man blev överraskad hela tiden.
Så här fick man däremot aldrig se det  😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *