hej hej sommar!

dsc01665
Bild från förra sommarn
Igår kom jag och johanna på värsta medleyt asså, haha inte att det var så dåligt då. Med både svenska, gamla och lite schlager låtar i. Det ska alltså va till middagen och inte något seriöst utan bara för kul, om vi då vågar (;
Det är alltså på torsdag, sen är det avslutning på tisdag. Seriöst jag kan inte fatta hur snabbt denna terminen och året gott, jag kommer sakna alla så himla mycket och skolan, jag har ju gått där sen dagis! Hur ska jag kunna klara mig? Det kommer bli en snyftig avslutning. Men sommaren väntar på oss, man intalar sig alltid att sommaren som är framför sig ska bli den bästa, den här ska verkligen bli det! 😀

2 thoughts on “hej hej sommar!

  1. skämtar du att jag kommer storböla på skolavslutningen ..
    för mkt förväl engligt mig 🙁
    men vi måste hålla kontakten <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *