Skit-lock! haha

Hej svej kej sej nej mej bklbklbblk

haha fint intro och ja jag har ett skitlock för örat, denna dag har inte varit speciellt rolig. Jo för jag har världens lock för mitt vänstra öra fortfarande. Kanske inte så kul att veta men det är sjukt jobbigt. Jag hör alltså halvt nu… Vet inte vad jag ska göra, åh!
Och så är det Berlin imorgon också, jag vill bara kunna säga typ 1 2 3 Poff, eller hokuspilifjokus så det ska släppa, men nej det funkar ju inte. Hoppas jag inte får feber för då är det öroninflammation, usch.
Måste börja packa snart också, jag ska vara på skolan kl. 05.15 på morgonen 😮 Hur tidigt är inte det?
Måste försöka lägga mig typ tio idag, vilket jag inte kommer klara.

Jag kommer fortsätta gnälla så länge jag har detta lock så det blir ju jobbigt om jag har det på Berlin resan och jag kommer inte höra vad alla säger så många va sa du? va? jag hör inte? haha
dsc03079

Spetströja – BikBok  Vanliga tights som finns överallt -.- och vinröda converse- ärvt av mamma som hon har haft när hon var yngre, ballt va haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *