Skolbesök

Första besöket idag blev på Campeon. Började med att jag, Malin och Emma skulle ta 2:ans buss tillsammans. Sen smsade Johanna typ tjugo i 8 och trodde vi skulle till skolan innan vi skulle till stan så jag bara nej och då var hon klar och allt. Så hon kom till mig sen så hon skulle ta bussen med oss men så kom hon på innan hon kommit. Men vet Belinda om att vi inte ska till skolan då. Så sen ringde Belinda och hade vatt med på uppropet och det så hon bara åh men då tar jag bussen nu till dig så kan jag ta bussen med er,. Jag tänkte liksom aah hur kommer vi hinna? Men vi gjorde faktiskt det bussen gick 8.35 och vi han. Det e så att speciellt jag och johanna brukar va ganska sega och det vet Emma som alltid kommer i tid (;

Men jaja skolan verkade faktiskt riktigt bra och det var väldigt trevligt och fin miljö där inne. Så Campeon ligger väldigt bra till just nu för mig men har många kvar att kolla så vi får se hur det blir. Sen åkte vi tillbaka till skolan och åt och hade sen matte, profil och vanlig musik. Men stackars Malin som åkte till läkaren sen , tycker synd om dig gumman. <3 Och Emma finns för dig! <3

Nu ska jag nog kolla om det blev ngt av den där chokladpuddingen i kylen …

Puss

One thought on “Skolbesök

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *