Myyyyyys

Hejsan!

Fredag idag men inte vilken fredag som helst utan fredagen den 13:e.. haha. Gud så sjukt jobbig idrott vi hade idag, sån styrka och det var RIKTIGT jobbigt eller så e jag bara klen. Igår var jag, Malin, Johanna och Belinda ute och sålde allt möjligt. Både blommor, salami och underkläder från new body. Lite konstig blandning men vi fick sålt lite av varje, men redigt kallt ute asså och Belinda e för rolig, vi går till det huset de ser sjukt rika ut de köper säkert..eheh det var Malins hus vilket Belinda inte visste. Sen skulle vi få tag på Belindas busstid genom att ringa den där skånetrafikslinjen haaha asså blev ju galen på henne. ”Menade du helsingborg raahus”? ahah

Ska snart hem till Belinda med Johanna och mysa med Idol och goodis. I love godis!

Så puss hej 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *