17/09-09

Torsdag idag och har nu vatt på Willys i fyra dagar och praoat med Belinda. Tro det eller ej men att packa upp varor i mejeriet har faktiskt vatt riktigt roligt. Iallafall har jag och Belinda haft skoj och hjälpt kunder och annat. Vi har även fått bra omdöme. För trött det blir man verkligen det verker i armar och ben…

Men imorgon så får Belinda klara sig själv där för jag ska vara ledig….Ska nämligen spela på ett sjukt coolt ställe.

ihih Jag kan inte hålla mig mer nu så nu säger jag det, Imorgon ska jag och bandet kl. 14.00 Spela på IH på invigningen av Davis Cup och för er som inte vet. Det är om tennis. Så vi ska spela fyra låtar PLUS sjunga nationalsången inför ungefär 2000 PERSONER!    😐 AAH gissa vem som kommer va nervös men ajjaj det hör väl till. Och som om inte det var nog så är antagligen TV inblandat . Heheh .. Mm så e det. Men det ska  bli riktigt skoj och vi har ju lasse våran musiklärare att tacka för detta. Det är han som fixar det till oss.

Förresten nästa vecka ska jag praoa på Grand Coffe i stan. Ska bland annat, stå i kassa, diska , förbereda mat och sånt där och vad jag hört från Emma så har det varit riktigt kul. Så det ser jag fram emot.

Nu ska jag sluta skriva och gå och ta fram kläder för morgondagen och sen ska jag kolla på inspelat Idol.

Ses :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *