Let it shine


Nu har jag checkat av lite på min köpelista som jag hade. Bland annat en fin kalender, anteckningsblock, pennor och ett alldeles nytt suddi! Check sen har jag även köpt ett bar svarta jeans från JC och ett rött läppstift! Japp det har jag. Får se om jag kommer våga på mig det. Det är inte vanligtvis man ser mig i det. Har inte riktigt bestämt om jag passar i det än men på något sätt är det apcoolt! Haha veras nya uttryck apa!
Skolstarten idag var väl inte mycket till skolstart men vi fick lite papper, schema och ett skåp på vår nya våning. Det kändes lite fel att va i klassrummet idag bara. Men vi kommer nog in i det om några veckor kanske… Tur att vi mjukstartar men jag känner ändå mig lugn för tillfället. Jag ställer om hjärnan till plugg när det ska göras, tror jag iallafall. Är det så lätt?
Men inte ska vi lägga på dystra miner för att plugget börjar. Let it shine och fortsätt njut av fina stunder här i livet!
Dags för en dusch snart och lite mer Tingsek i spotify. Imorgon åker vi till Malmö för att lyssna på honom! Åh vad det ska bli grymt. Den här gången har han med sig både stråkkvartetten plus sitt band. Jag har än så länge inte sett honom live med bandet. Det här ska bli något nytt och bra!
Hej så länge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *