I just can’t control my feet…

Söndag idag och det betyder dans gånger 2!   Innan var det showjazz, Emmas dans på Turn. Sen vid sju är det in till stan och till Impulse för Streetjazz. Det är så sjukt kul och ni fattar inte hur jobbig den dansen är men så himla rolig och sån glädje. I just can’t control my feet..

Det som hänt i helgen då. I fredags spelade vi på Davis Cup sån häftig upplevelse det var. Senare på kvällen åkte jag och mamma hem till Isabella på Mary Kay kväll, jättemysigt.  Igår sov jag och Johanna i rydebäck hos Belinda. Hyrde film, gick lite vilse i rydebäck, proppa godis i magen och snackade.  Så min helg har bara vatt väldigt mys med vännerna.

Och förresten jag har bytat design så länge. Kommer nog inte ha detta men var så trött på det andra för tillfället. Men en sak som är sjukt irriterande att det står o efter alla länkarna (; hahah kanske bara jag som såg eller`..

Nu ska jag snart iväg och dansa, är fett taggad för det. Här är låten vi dansar till .

'Yeah, damn, You think you cool, you think I'm not you think you tough'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *