Skittles

Idag gjorde jag, Emma och Johanna något som man borde göra oftare nämligen att ta en tripp till Köpenhamn. Vi gick runt runt och runt och provade massa fina kläder men idag valde jag att spara. Hur  kan man ens välja att spara på en shoppingrunda där? Jag förstår inte hur det hör ihop. Alla kläder var däremot inte helt perfekta för sitt pris så nä det blev inget idag. Feeling proud here. Köpte däremot Skittles mm goda amerikanska godis! Ambercrombie and fitch är något utöver det vanliga jajamän! Ja maten är väl det jag kan känna inte räknades in i “spara pengar” facket. Jag luras lite av den danska pengen och det blev lite dyrare än vad jag trott för lite halvdan mat men ny energi och gott humör hade vi ändå! Tackar mina tjejer för en bra och mysig dag! Vi hade ju ändå solen på vår sida. Nu tipsar jag er om att också ta en sväng dit.
Nu ska jag fortsätta ha lov. Ha det!

20120220-215652.jpg

One thought on “Skittles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *