Sånt här ligger jag och grubblar om

Kolla på det här!
En läskande kall cola på en varm sommardag (av de sommardagarna vi hade) nere på stranden och en glad emma! Asså blir man inte bara så galet deppig då när det är sånt väder som det är ute. Och blir man inte lite sur på mig som lägger ut bilder och påminner om det. Jo men jag kollade igenom min mobil och kunde inte låta bli att längta lite till nästa sommar. Nästa sommar kommer att bli den bästa. Det är inget jag säger bara för att säga det. Utan det är sant. Jag ska bl.a. utomlands med Emma. Jag kommer vara den lyckligaste av den lyckligaste.
Men innan dess har vi en mysig jul och alla andra dagar som vi inte får förkasta. Nu lever vi!
P.S jag har även hittat en underbar klänning. Jag är inte kär utan förälskad…. Måste tillbaka till den och prova den!

20111008-004310.jpg

20111008-004328.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *