what a day

Okej min dag har varit fylld av glädje och sorg runt mina vänner! Men mest glädje. Idag vid 12 hade Anna sin avskedsbrunch på Helsing och det var så mysigt och god mat och allt. Jag, emma och johanna spelade lite sen också och då var det jobbigt. Anna vännen börjar gråta och sen är det svårt för oss andra att hålla det i styr. Efter brunchen åkte jag och emma med vera hem till henne för att hjälpa till med förberedelser inför avskedsfesten som vera hade för familj och vänner. Vi dukade och hjälpte till med maten. Duktiga hemmafruar är vi alla tre. Sen när gästerna kommit stod emma och jag för lite underhållning där med med sång och gitarr. Mot kvällen kände jag mig så lycklig!Vi satt alla ute runt ett bord och veras bror spelade olika bra låtar som vi alla satt och sjöng ut för fulla muggar och vi fick höra vera sjunga hihi! Det är inte alla som har den turen! Liten sångfågel är du allt.
Jag fattar inte riktigt. Nu får jag bara träffa mina godingar några gånger till och sen ska de åka och uppleva Usa. Jag fattar inte men ändå så inser jag att det närmar sig. Hur kan man inse något som man inte fattar?
Men som sagt inte ska vi gråta än! På tisdag träffas vi alla en gång till på veras avskedsfest. Den dagen får aldrig ta slut.
Nu ska jag sova!
Godnatt på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *