ta tag i varandra

Anna nu får du ha en fantastisk tid i USA! Idag fick det bli sista kramarna och nu kommer vi inte ses förrän en lång tid. usch va trist och jobbigt det känns. Men vi har kanske redan ett skypesamtal bokat! Vi hörs som sagt! Lycka till nu!
Min bloggdesign står still för tillfället. Fråga mig inte varför men känner ni inte också att den passar bra nu i regniga Sverige? Kanske ska behålla den ändå då…haha nej skämt och sido. Jag fattar inte varför man säger det, vadå skämt och sido? Ska man skämta så skämtar man väl och slänger inte det åt sidan? ( nä men skämt och sido)
Jag känner för att se en sån där riktigt bra film. En film som man kan sätta igång och bara bli helt fast i. Typ som Moulin Rouge och alla de med fina kärlekshistorier. Fast samtidigt känner jag för att sätta mig med gitarren och spela något bra. Snart måste jag spela in något igen. Kanske det ska bli en melissa horn låt next? Har spelat någon låt nu ett antal gånger faktiskt men kommer aldrig tillskott och spelar in så mycket. Det är ju så kul att ha.
Äh vad jobbigt det blev att bestämma nu. Nä vad säger ni om att fortsätta inne på facebook istället.
CiaoLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *