Märker du hur fort det går

Ja det är 17 år idag! 17 år sen idag som jag föddes.
Idag är det min födelsedag och jag har haft en väldigt bra dag! Blev väckt vid 7 på morgonen av sång och presenter. Sen somnade jag om och på dagen blev det fika med emma och linnea. Träffade även på johanna och bella i stada!
När jag kom hem fortsatte firandet med god grillad mat och mys! Vera nä det blev ingen tårta ikväll, va inte så chockad över det nu! haha
Just nu sitter jag via skype och snackar med min underbaring vera! Det är så konstigt, hos henne är klockan mitt på dagen och här är det mörkt och klockan är 22. OKej panik. Jag är jätteglad för det jag har fått idag,. Har fått pengar, klocka och espressokort och pengar av vera! Blev jätteglad 😀
Tack så jättemycket för det. Nu får jag panik för jag skulle hinna skriva ett blogginlägg innan vera skulle gå så jag måste avsluta nu! Bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *