Hallåj

Yes! Jag har spotify premium nu(för en månad iallafall)! Jag köpte en sån kod som gör att jag kan lyssna på det i en månad fram nu och gud vad jag ska utnyttja det. Jag klarar mig inte utan musiken.
Har precis gjort klart en läxa till kommunikationen imorgon så nu kan jag ta mig en liten belöning som vi har snackat i skolan om att man ska göra. Så varför inte ta lite chips och kolla på ett avsnitt av O.C. Vi ska ju faktiskt börja träna snart också så eftersom vi ska vara så duktiga så kan jag gott och väl ta lite chips.

Regnet faller där utanför och nu är det kallt också. Ja det lär ju inte bli så varmt igen och när jag tänker efter så börjar jag längta efter mysiga höstkvällar med ljus och allt det där som ingår plus att julafton är den mysigaste årstiden på året.
Så nu ska jag snart handla in lite mysiga tröjor och koftor och mina skor som jag vill ha.
Jag förstår inte en sak, var har jag fått min träningsvärk ifrån? Jag har riktigt ont nu idag i mina lår och i magen också. Inte kan jag ha fått det från vår idrottslektion igår, vi spelade brännboll??
Jag kanske har tränat i sömnen…vem vet.
Nu smiter jag neråt. Okej ändrade planer. Nu ska jag till Ikea, vi har lite köksplaner på gång!
haha från chips och mys till ikea! Javisst är det också mysigt.
Ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *