En bra start på dagen

Hej och hå! Nu känner jag mig bra och nu känner jag mig duktig! När jag vaknade upp imorse vid 10 blev jag först helt fast vid tv:n där grey’s anatomy precis hade börjat! Jag blev helt inne i det direkt. Jag har aldrig sett ett enda avsnitt av det men alla andra tjatar ju om att det är så himla bra. Nu kan jag också tänka mig det. Det här ser dock inte bra ut kan jag säga som redan är en nörd med alla mina serier…. Menmen efter det fick jag sån kick! Jag ville inte bara sätta mig vid datorn som jag annars brukar starta min dag med att sega. Så jag drog på mig mina träningskläder och började cykla på vår motionscykel. Det var dags nu! Jag har knappt tränat någonting under hela den här sommaren och det känns lite i kroppen. Efter en halvtimmes cykling, lite styrka efter det och en härlig dusch känner jag mig piggare än någonsin! Who! Vilken bra start på dagen. Nu behöver jag inte få dålig samvete över att sega lite innan vi ska repa idag!
Här kommer bild på hur jag gick klädd igår på min självaste födelsedag. Hade min vita långklänning och Annas jeansskjorta till!

20110819-124729.jpg

20110819-124742.jpg

20110819-124748.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *