äpple+bananflugor=sant

Äpplet ruttnar bredvid mig.  Hur kan ett äpple bara ruttna så snabbt när det bara står. Nu vill inte jag äta det mer iallafall. Brunt och naket är det också. Nej får ta och slänga det snart innan bananflugorna kommer. Jag hatar bananflugor! Alltid ska de komma och flyga runt i cirklar rakt upp i nyllet på en. Vad vill de egentligen, sätta sig i ansiktet eller? Nä de vill säkert retas de retflugorna, haha. Hur märks det att jag inte har vettiga saker att säga? Jag sitter och pratar om ruttna äpplen och flugor. Kanske ska skriva det i min sån beskrivning:
Hej den här bloggen handlar om bananflugor.

Nu har jag äntligen hittat höstskorna jag vill ha! Jag är ganska inne på den här typen av modell.
De är inte så speciella men sjukt snygga. Svarta, låga och jo speciella.
Om det inte blir de här är jag  inne på en med lite grövre klack.

Nu har jag på känn att pappa alldeles strax kommer traska innanför dörren här hemma och då ska vi bege oss till min farmor som idag fyller år! Så stort grattis och många kramar till dig.
Nu måste jag fräscha upp mig lite.
Förresten, Vera vart håller du hus? Nu har vi inte hört av dig sen innan stormen! Är du ok? Please släng in en kommentar här så fort du läser.
TTYN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *