Rise and shine

Godmiddag!
Jag sitter och degar ner mig lite bland mina kuddar i sängen och kollar igenom lite bilder från igår som jag och Vera tog. En del fick vi till. Hade bara en heldag när vi egentligen inte gjorde så mycket utan bara var. Mysigt! Mot kvällen stack vi hem till Belinda med Emma och Johanna. Det är så svårt att hitta på andra saker än filmkvällar när vädret rent ut sagt suger och det inte går att mysa på stranden som jag vill eller bada osv. Eftersom det nu regnar utanför mitt fönster idag också så ska jag dra till väla med mamma om ett tag. Har en sak och fixa till en person. Det här är ett topphemligt uppdrag haha.
Apropå min design, så ska den bytas och ser därför ut som den gör nu med fina regndroppar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *