Nothing, nobody, rights and wrongs

Hej!
Till ungefär nu har jag inte haft den bästa dagen. Jag blev genast väldigt stressad eftersom jag och emma ska iväg om ett tag och för alla planeringarna vi skulle göra samtidigt hade jag massa annat och fixa och samtidigt hade jag fortfarande en stor klump i magen. Men nu har jag koll på läget.
Tjugo över 16 står jag och Emma redo vid tåget för att åka till Hässleholm för att se Timbuktu och ingen mindre än vår favorit…Tingsek! Eller tingan som vi kallar honom nu också. Om de nu kommer, Timbuktu var tydligen fast någonstans efter att ha varit i Oslo så hoppas att det blir spelning ikväll. Jag ser bara framemot att få stå och njuta av god musik och släppa andra tankar även om det så skulle regna! Regnjacka och paraplyet är nerpackat! Snart drar vi mot ljuva toner!

Jag och Tingsek efter dunkers spelningen, då jag även fick magsjuka senare på kvällen, haha inte det bästa minnet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *