Kan inte tänka jag står bara här och ler

20110720-010529.jpg
Somewhere over the rainbow… Fastnar ju direkt man ser en regnbåge, right?
Iblanda är jag duktig på bloggen men ibland bara kass! Just nu för tillfället får jag säga kass men jag bloggar ju mest för det är kul och alltså skriver jag när det är kul, låter inte mer än logiskt.
Igår såg jag, Belinda och Johanna den sista Harry Potter filmen och jag vet inte om det är för att vi precis haft HP maraton och jag blivit helt inne i det men jag tyckte den sista filmen var såå sjukt bra! Kände mig nästan lite rörd när den var slut! Haha… Jag var helt inne i den och tyckte den tog så plötsligt slut. Vad tråkigt att det inte kommer fler filmer nu, får väl bli fler maraton 😉
Nu de senaste dagarna har jag, Johanna och Emma repat inför imorgon. Vi har en superrolig spelning på gröningen klockan 16 och det känns just nu som det kan bli en av de bästa spelningarna hittills. Hoppas bara för all del att vädret är med oss. Hoppas hoppas hoppas, håll en tumme för det och för oss!
Sleep tight!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *