Tjenix fix

Efter lite om och men huruvida jag skulle (vad gammalmodigt det lät) stanna hemma eller dra ut en sväng när vädret sprack upp stannade jag hemma. Det var inte helt enkelt eftersom jag egentligen vill ta vara på alla solkvällar men även för att jag är en velpotta! Men jag hade bestämt mig och jag stannade hemma och såg klart Water for elephants. Den var bra som jag hade väntat mig att den skulle vara.
Imorgon klockan 13 ska vi Covergirls spela på en kulturkonferens och det har lovats pengar för den här spelningen. Så nu vill man få det extra bra och göra bra ifrån sig. Vi kör vårt bästa och hoppas det går bra. Så ska kolla på lite kläder nu sen måste jag be mamma att klippa min lugg. Den växer ju så den knakar. Apropå min lugg så tänkte jag på hur länge jag egentligen har haft den där luggen i min panna. Är det dags att göra förändring snart eller? Fast nää jag trivs så bra i det och jag vet inte riktigt vad jag annars skulle satsa på. När luggen stannar med mig ett tag till, haha.
Sen när fixet är klart ska jag se film och äta goda strawberrys!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *