Min dagHello, nu har jag precis ätit god förrätt här hemma från Lagmarks med räkor och fina små mackor. Snart blir det middag och får se om jag väntar här hemma till efterrätten. Idag har jag varit på sminkning x2. Började dagen vid 10 hos en frisör där jag blev sminkad efter ett tema. Vid fyra tiden befann jag mig på väla med Belinda för en sminkrådgivning på Body shop! Det är ju kul och bli ompysslad och jag gick därifrån med en mask till ansiktet, ett solpuder och en face mist. Köpte även en byxdress på gina med den färgen som ni ser på bilderna. Visar nog upp en bättre bild senare.
Nej jag ser att mina armar fjällar… nu måste solen komma fram igen!
Ska nog träffa tjejerna om ett tag också! Haha texten hänger verkligen inte ihop här nu jaja skitsamma.
Puss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *