Here comes the sunLittle darling! Nu kommer solen dumduduru…
Borstar av lite av sanden som har fastnat på ryggen och känner mig lite lätt fräsch efter en heldag ute i det fina. Oavsett om man duschar så kommer den klibbiga härliga sommarkänslan tillbaks! Hoppas nu för all del att det här stannar ett tag nu. Tror ni vi har turen med oss?
Ikväll träffade jag, Emma, Linnea, Johanna och Matilda för grillmys plus kubb och volleybollspel. Ja volleybollen gick ju inte riktigt som vi tänkt oss. Det gör så ont och nu känner jag mig klen men gud va ont det gör att smascha den där volleybollen! haha kanske har fel teknik?
Idag har jag köpt mina underbart älskade skor från Zebra och idag var det till och med 50 % rabbat på dem! Tjoho
Nu ska jag lägga mig för att va pigg till en ännu dag på stranden. (Vänta det behöver man inte va pigg för) Vem vill inte ligga där nere när varma solen tittar fram.
Sweet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *