Fredag hela veckan!


Om tio minuter drar jag inåt stan och det blir bio med Anna & Emma!
Vi ska se den nya Pirates filmen. När jag kom hem vid runt 2 idag var jag ganska trött på ett konstigt sätt. Varför är jag så trött hela tiden? Nämen den här gången var det faktiskt en anledning till det. Gick ju upp vid sju imorse och sen har jag varit med uppe på mammas jobb. Kändes ju som det var hela dagen som gick när jag var där men det var ju hela morgonen. Var tvungen att dra på mig något annat och sminka till mig lite för att känna mig lite fräschare. Men knuten den sitter kvar på huvudet! Jag har ett svårt val att göra nu med mitt hår. Vissa tror att jag har färgat det ljusare nu men det är solen som bleker fram min vanliga hårfärg lite hela tiden. På ett sätt är det ok med mig, men jag vill ändå ha det bruna håret. Det trivs jag så bra i! Det är bra att vännerna har blandade åsikter också. Haha vilka problem jag har…
Och till något helt annat! Vera grattis min vän! Så kul för dig. Hihi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *