En fika hit och en fika dit


Efter dagens städpass i skolan åt jag, Emma och Matilda på Koreana eller Korre som vissa väljer att kalla det. Haha jag kan skratta lite ibland åt alla smeknamn som används hela tiden, varför egentligen. Vissa smeknamn som dirr tex, hur mycket jobbigare är det att säga direkt än dirr. Anyway! Vi tog en fika vid waynes coffee. Fy skäms på mig asså, jag slösade redan en del pengar igår på Juicy och Koppi. Vi var på en liten live konsert på Koppi igår. Anna och Bella kände till han som spelade. Riktigt grym för att gå över till det. Slänger in en länk här nedanför!
Under dagens gång har det planerats för morgondagen. Det är först avslutning i maria kyrkan därefter drar vi ett gäng tjejer hem till Jessica för mys och avslutning där. Mot kvällen är det fest med hela ettan hemma hos John!
Nu ska jag ta en liten tuppis! (en tupplur, haha)

Puss!
http://soundcloud.com/wearegbrg/sets Här har ni länken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *