tips, se den

Det blev inget Ven idag som det egentligen var tänkt med klassen. Istället lekte vi dunkgömme ute på stan och sen hämtade en flagga haha …iallafall, efter maten såg vi en film på dunkers som hette The Cove. Det var en dokumentär som blivit oscarsvinnare och jag förstår varför. Dokumentären handlar om hur delfinerna här i världen allt mer blir hotade och hur det pågår en fruktansvärd slakt vid ett ställe i Japan. Det var riktigt hemskt att se och det var från och med då som jag faktiskt fick veta att det är så det ligger till. Delfiner kommer till delfinarium och lever som fångar i en liten bassäng men det är inte det värsta. Slakten som pågår är brutal och det är bara inte mänskligt hur några kan göra så. Dokumentären var så bra gjord och den påverkade mig väldigt mycket, jag kände tårgropen komma. Det var så inspirerande och spännande att se dem som jobbar för att rädda dem och stoppa det här. Se dokumentären säger jag, sånt här måste uppmärksammas.
Nu kom jag helt in på den filmen men jag blev så berörd av den.
Igår var väldigt kul inne på sirocco och klockan halv 3 sov vi gott för att säga något helt annat!
Ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *