vilken vändning, varning för känsliga läsare

Okej, hur kunde min lördag gå från en toppendag och bara rasa??
Jo jag fick kräksjukan när vi kommit hem från Tingsek. Tingsek var förresten riktigt bra och vilken röst han har! Jag tycker bara det var synd att konserten var på dunkers så att alla satt ner, jag hade föredratt att stå upp och få dansa med i gunget. Iallafall mot slutet började jag må illa och när jag var hemma sen så blev det bara värre. Låg från 22 och hela natten till 6 på morgonen och spydde var 20:e minut, låter frestande! Hoppas inte någon blev smittad på vägen. Nu känner jag mig bara seg och helt svag i kroppen, har sovit FÖR många timmar. Frågan är vad jag ska göra nu? Lutar åt en film eller något liknande.
Hoppas ni har det bättre!

Kolla vilken bild det blev med charmiga Tingsek! 😉

3 thoughts on “vilken vändning, varning för känsliga läsare

  1. Pingback: Tingsek på Dunkers | hepp.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *