for the first time


Matteprov: check! Franskaprov: check! Ögoninflammation: …
Nu är det bara Irproven kvar och kommunikationen som är det viktigaste i skolan. Mina stackars ögon är fortfarande inte helt ok, började ju få det i vänster sen så gick det över till mitt högra öga och sitter än kvar lite.
Igår efter skolan gick jag, emma och johanna en sväng till cafét juicy, eller en sväng och en sväng, vi satt där i ungefär 2 timmar. Drack en otroligt god och uppfriskande juice med smak av banan, äpple och jordgubb. Där var också iblandat en booster med världens nyttigaste bär faktiskt, gojibär. Tydligen så blir man inte sjuk om man äter 5 såna bär om dagen…det ni!
Ikväll ska vi julpyssla och ha det mysigt hemma hos vera, kanske ska ha med kameran. Gillar att spara foton som minnen och kolla tillbaka ibland och såklart för att lägga ut här.
Ha en underbar fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *