if we just realize


Igår innan jag drog hem till Klara där tjejerna var, sen mötte vi upp ett gäng till och gick ner mot festen som var grymt rolig. Vilken inspark, hade riktigt roligt. Men sedan mot 12 var det en del av oss som var riktigt trötta och mina fötter värkte av de nya snygga skorna som jag fick innan kvällen! Blev så glad 😀
Men tydligen fick alla gå kort efter för det kom vakter för folk hade klagat på volymen eller något, haha.
Tidigare på dagen hade vi haft nollning, såg ut som så, vi hade sopsäckar, röd näsa och streck som hundar, de kastade massa vatten och ägg och vanlijssås och ngn skulle äta glass med en tight nylonstrumpa på huvudet haha skitkul sen skulle vi gå på kullagatan, sist gick vi in på procivitas och sjöng och skrek. En mycket rolig dag!
Ikväll blir det fik på lilla mezo sen kanske mot råå.
Ha en skön fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *