Hej!


Ska snart bege mig mot fåtöljen för att se idol, interesting!
Idag hade vi idrottsdag uppe på Ih, Emma och jag var så duktiga så vi cyklade ända dit, jag blev helt slut, bokstavligt talat, och en tomat i huvudet haha.  Eftersom jag inte var med och spelade innebandy fick jag hoppa in som domare! Hhaha jag, domare? What?
Men det gick väl bra, provade på något nytt. Stod bara där och blåste i visselpipan hela dan typ. Men det var inte allt, min jacka blev stulen.. 🙁 min sån skinnjacka med nitar, åh bara för smarta jag lämnade kvar den i omklädningsrummet, men japp sånt e väl livet. Efter skolan sen iallafall cyklade jag hem igen sen var det dags för sång. Jag ser fram emot det väldigt mycket. Det känns som att jag kan lära mig myckt av det och utvecklas, så det ska bli kul.
Nu kallar fåtöljen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *