Heeelloo


Gammal bild, . Men saknar min bellipluttis, vi går ju inte samma skola nu och hinner typ aldrig träffas. Hoppas på att vi tjejgänget träffas i helgen.
Nu ska jag välja fram några kläder, måste alltid göra det kvällen innan för annars står jag där halv 7 på morgonen och typ halvsover och provar massa kläder men kan inte hitta något snyggt så blir klockan 7 helt plötsligt, så nä måste bestämma kläder ikväll, viktigt haha. Sen ska jag kolla på Kenza & Tyra show, hehe premiär för deras show ikväll. Jag e sån tönt när det gäller bloggar. Måste se det iallafall.
En annan sak, veckan har gått sjukt snabbt! Redan fredag imorgon? Konstigt snabbt det går men skönt med helg, lyckas aldrig vänja mig vid att gå upp halv 7, kanske borde lägga mig tidigare?

kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *