dreaming with a broken heart


Godmorgon!
Hade ni en trevlig lördag, för det hade jag. Det blev en mezo helg detta. Han inte blogga något mer för det blev helt plötsligt väldigt stressigt efter jag ätit. Johanna kom hit, lämnade saker och sen sprang vi till bussen som kom precis. Så typiskt att jag alltid måste springa till bussar..
Inne i stan mötte vi upp emma och vera sen stack vi till mezo. Började ute med deras goda hallon rippel, sen fortsatte vi in då klara också hade kommit. Då blev det en dammsugare, mums.
Efteråt gick vi en runda i stan, jag och johanna busarna. Sen sov johanna här som stack för ett tag sen. Idag ska jag dansa fast fortfarande förkyld och hosta så blir inte fullt ut idag heller.
Ha en bra söndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *