Vårt äventyr


Mitt ena örhänge är borta!
Jag tappade mitt ena fjäderörhänge ute i regnet, i värsta regnet!  Åh vill ha tillbaka det 🙁 Jag, emma, johanna och hennes lillasyster begav oss till maxi för att handla cremé fraiche till en ananaspaj som vi gjorde. Vi tänkte även att det kunde va uppfriskande med en liten promenad. Haha när vi kommer en bit iväg kommer det värsta duschen från himlen. Paraplyet hjälper knappast och vi springer in på maxi i våra helt plaskblöta kläder och i mina skor var det vattenpölar. Väldigt blött men också väldigt kul haha. Det tråkiga var att jag senare hos johanna kom på att när vi gick ute i spöregnet så hade jag något på min tröja då jag skrek till för jag trodde det var en groda som hängde där. Haha grodorna var överallt. Men så tyckte jag det såg ut som gräs bara som jag viftade ner på marken, men detvar mitt örhänge. Jaja filmerna vi såg ikväll var, Snuten i varuhuset och Min stora feta grekiska semester. Bra och roliga filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *