Ingen sa att det skulle va lätt


It’s raining outside and the clouds are grey, each now and then the sky got lightened up by a light bright as the day..
haha fint va.
Ligger här i min säng just nu och tittar ut genom mitt lilla fönster, ser inte om regnet har upphört men nyss öste det ner och åskade till, så mysigt inomhus. Det har nog hunnit sluta nu, det tog ju så lång tid att skriva det där uppe, försökte hitta rimmande ord men ja lyckades inte helt bra med det.
Ikväll var det egentligen tänkt att vi skulle dra på fest i Mörarp men tyvärr blir det inte så, hoppas på det någon annan dag snart. Johanna var tvungen att passa sin lillasyster hemma så vi gör henne lite sällskap.
Är det verkligen så att sommardagarna är förbi? Redan, tyckte vi nyss satt på sommarköket efter avslutningen och planerade inför sommaren, dagarna rusar iväg, det känns läskigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *