Helt ok

Ja vad ska jag säga, det är faktiskt skola imorgon, vilket känns helt sjukt för att sommarlovet har gått så himla fort! Tycker man alltid säger det men blir alltid lika förvånad av det, haha. Vaknade upp imorse och kände mig lite deppad över det hela med lite sån söndagskänsla men nu känns det ändå helt ok. Det ska bli kul att börja på gymnasiet men nervös kommer man vara. Det lär nog bli bra. Det blir iallafall Campeon nu i 3 år framöver.
Jag har haft ett underbart skönt och roligt lov: på stranden, i bolmen, med vännerna, på grillkvällarna, i göteborg, på gröningen, på festivalen, hemma, med familjen, på festerna, på filmkvällarna, på landskronakarnevalen,på ven m.m 😀
Happy me!

One thought on “Helt ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *