Everytime I try to fly I fall without my wings


Yo’  Varför hamnar jag inne på bloggen efter tolv?  Det är då jag känner för att skriva, jag har inte riktigt lust på dagen. Men det ska vi nog se till att fixa, snart. Har däremot jobbat hos farmor idag och staplat ved. Kom hem runt 17, vi åt gott kött och såna runda potatiskroketter, fast börjar väl tröttna lite på dem nu, jag menar det händer ganska ofta att de slängs in i ugnen ;P
Ikväll har jag vatt hemma hos Emma med Johanna. Vi åt gott fruktfat och popcorn till filmen Sleeping with the enemy. Filmen såg så gammal ut på något sätt, fast var bara från 90-talet, alla hade såna stora hårkalufser i filmen med extra mycket volym, jag fattar inte riktigt hur man tänkte. Ett huvud blev dubbelt så stort med det stora fluffiga håret?  😛
Har iallafall haft en bra dag, hoppas jag ni också hade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *