Borta bra men hemma bäst!

Hemma nu och har vatt ett tag,var hemma runt halv 7. Kände mig så sliten och sunkig efter sovit i tält och gått runt massa. Sov i nästan 2 timmar innan till 9 då jag orkade hoppa in i duschen, haha.
Vi har haft det jätteroligt och tyckte Balder var klart bäst. Det var första gången jag åkte både den och Lisebergsbanan, jag e ju en sån fegis tyvärr. Men den här gången åkte jag dem. Balder e ju ett måste att åka!
Hittade en sak som jag köpte på våra shoppingrundor, hittade väl egentligen fler men undvek att prova eftersom jag inte hade råd till det. Men hittade en spetsjacka i svart, snygg däremot såg jag att den var lite sönder, typiskt fast det fixar mamma. Nu e jag så sjukt trött och har ont i huvudet, vi har gått gått och gått samtidigt som vi har haft roligt roligt roligt haha.
Men nu ska jag se film som vi hyrt, den heter Everybody’s fine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *