Better find it

Imorgon kör vi på Laserdome med ett gäng tjejer från Campeon, ska bli kul och trevligt! Efter det blir det mat.  Jag är inte ett dugg smidig i det, gömmer mig inte så bra och blir typ träffad lite då och då, fast det är ju faktiskt lite läskigt. Vart man än springer står det någon och gömmer sig och börjar skjuta laser på en. haha
Innan det blir vid runt 17 tiden så ska jag hinna med att tona håret på dagen som jag inte gjorde ikväll.
Ikväll hade jag, johanna och bella en trams/barnslig kväll. Vi skruvade upp volymen och provade rundor kläder, sen stod vi och spelade in ”musikvideor” till gamla och nya hits! Det blev helt fantastiskt bra, typ.


Ja jag gillar svartvita bilder!  från göteborg detta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *