som ni hör så var det så bra som det kunde bli

Hemma i kära Helsingborg igen!
Har haft de mest underbaraste och mysigaste dagarna med mina vänner. Vi har bara varit helt bokstavligt. Bara badat, solat, glott film m.m. Fina promenader ner till bryggan blev det många gånger och matlagning samt diskning haha. Sena kvällar med massa film och gottis. Bara legat i gräset och snackat om allt möjligt. Vi fick en trevlig stund nere på campingen där vid stugan med trevligt folk och med härlig musik.
Bilder har inte jag, utan emma så vi får se om det kommer några in hit. Men iallafall vilka minnen vi kommer ha efter detta, har haft de största skrattanfallen man kan få. Och att va med mina goas’te vänner ute på det fridfullaste stället man kan va på har vatt så himla mysigt. Vill tillbaka redan nu även om det är så skönt att va hemma.
Men vill just nu springa ut på bryggan hand i hand med alla och hoppa ut i den mörka varma sjön… Underbart!

One thought on “som ni hör så var det så bra som det kunde bli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *