It’s time for Africa


Waka Waka (this time for Africa) – Shakira


Dagens.
Korta shorts med guld kedja kommer från mormors old stuff.
Vanligt vitt linne
Grön blus e mammas.
Två guldkedje halsband virat som armband.

Kom hem runt halv 11 från Landskrona. Det har nog vatt den roligaste gången jag vatt där (; Vi flög lite på moln där ett tag och glodde kanske lite för mycket där vid the african scene. Jag hoppas verkligen den scenen kommer till Helsingborgsfestivalen. Det är det som är festival. Först rappade de och skojade runder på scenen med dans och massa och hade igång publiken och de var ju glada även om det inte var värsta stora publiken, senare mot kvällen kom det in afrikanska stora instrument som man inte fattar är ett instrument ens, men de spelar på det och såklart dessa grymma trummor, så stod det tre och dansade riktig afrikansk dans, så himla coolt och det ser svettigt ut. Äh jag e impad av detta asså.
Kändes som jag, Emma, Johanna och Bella legat på stranden för mycket och glömt hur man tar buss, först kollar inte ens jag och Emma att vi går på rätt buss utan det kommer en gul buss. ”Den ska vi på Emma!” haha, när vi går bak i bussen så ser jag att det står 220 på bussen bakom den vi sitter på? ”Emma vi e på fel buss” haha (vi var på rätt) Sen när Johanna och Bella står redo att hoppa på den rätta 220:an som vi sitter på kör den i full fart förbi de och den bussen bakom. haha jag och emma gapflabbar som ser de stå med utsträcka armar och samtidigt snackar jag med Johanna som bara säger: men va! hallå bella!? åh! . (Bussen gick inte på den stationen)
Som ni ser vi har ingen koll längre. Nu börjar detta bli för långt så nu ska jag sluta skriva. Pallar ngn läsa detta?
Ge dig en klapp på axeln om du orkade.
Vi hörs, puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *