hold on to your words

13:e juli
Vaknade vid 10 efter en ganska sömnlös natt. Det var svettande varmt och jag hade minilock för mitt öra, jättestörigt. Jag får typ lock väldigt lätt för mitt högra öra.. ;s
Igår var jag, Emma, Tove, Bella och Johanna och såg den tredje filmen av Twilight sagorna, Eclipse. Bio på en måndag haha, där var ganska tomt. Tove, jag och Emma cyklade in till stan och hem sen, det var väldigt skönt, man borde ju cykla oftare in dit. För det första det är inte alls långt och man sparar ju så mkt mer pengar som alltid går till bussen. Jag vill inte ens veta hur mycket pengar jag har slösat på bussresor hit och dit. Jag kunde vatt rik om jag hade cyklat, kanske. Men tillbaks till filmen. Eftersom många har sagt att den bara var ok och dålig och såhär så hade man inte så stora förhoppningar, därför tyckte jag den var väldigt bra. Lite mer fight i den här haha (; Men den första filmen är nog bäst än så länge. Det ska väl komma en fyra också tror jag, om jag inte har fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *