det här med bloggande

Emma gav mig en funderare nu. Var inne på emmas blogg och läste det hon hade skrivit om många bloggar som e så tråkiga, vilket e så sant! Vi har suttit och snackat om det några gånger och om man tänker efter, hur många framförallt tjejer har inte en blogg idag? Man blir inte förvånad längre, tillslut så kommer det kosta för alla att skaffa en blogg. Bad Idea from me, tyvärr för de som inte börjat än, det kommer kosta för er senare. haha.
Men alla vill ju bli den nya storbloggaren eller tjäna pengar på bloggen.
Men hur kan man bli upptäckt eller sticka ut från mängden om det är flera tusentals som bloggar? Man kanske måste gå Kissie’s väg och överdriva allt, haha ;p Nä jag tror det gäller att hitta sin egna grej på något sätt och som emma sa att vara subjektiv, (väldigt fint ord det va) Men Tex. som Anagina, hon kör på humorn och har en tanke med sin blogg att få bort fördomar som finns.
Själv är man en i mängden som sitter och skriver om sin fina vardag. Man borde kanske döpa om det här med blogg till dagbok. ”Min dagbok” För det blir ju som det när man skriver om dagarna hit och dit.
”Idag har jag vatt på väla och sen var jag hemma.” Tror inte någon bryr sig egentligen. Själv tänker man att nu ska jag inte skriva sånt tråkigt och sen tillslut blir det om vardagen igen. Menmen bloggen (dagboken) ser jag som en rolig grej för att det är bara kul att blogga och följa andras. Så storbloggare eller inte, jag kör på! Och emma kan ju fortsätta leta efter en rolig blogg, äh varför det hon har ju min här,hehe.
(Vet ni vad, detta inlägget blev inte om min vardag (; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *