with every heartbeat

vad ska denna sommaren ge, vad e det som komma skall, man kan vänta på något gott men ta inget för givet, förvänta dig inte att få allt serverat. Ta dagarna som de kommer, ta vara på stunden innan den går, du kanske inte får din chans igen, säg mig att du öppnar dina ögon, för att se, för att förstå, för att leva, för att älska och för att va den du vill vara. Lev livet varje minut, umgås med dina nära och kära, gör saker som du vill, ha kul på ditt sätt.
Ta vara på det du har, för en använd stig kan snabbt växa igen, gå stegen du brukar men våga också prova på de du inte känner till. Man vet aldrig vad som väntar bakom ett hörn, gott eller ont, glädje eller sorg, succe eller misstag, sidorna som någon gång dyker upp,
vad skulle det goda utan det onda vara? vad skulle glädje utan sorg vara? hur lyckas man i livet om man inte kan göra misstag?

Våga leva
4366208008_518ea50dc81

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *