Stand up for us now

dsc01542
Det sista till avslutningen och middagen är handlat, äntligen. Så skönt att ha allt sånt klart. Åh jag e så happyface för jag fick reda på att mitt betyg i so är splittat så jag får MVG i historia. Riktigt stolt ändå.
Det var sista musikprofilen idag, sista! och vi som har varit där inne i vårat rum sen fyran? Därför målade vi vårt namn Callbacks på den fina väggen, på det sättet så är vi alltid kvar där inne. Det är rummet som vi delat glädje, ilska, svett och tårar med, rent bokstavligt. Jag är så himla glad också för nu väntar bara roliga saker, helgen och sen avslutningen och allt! Leva livet just nu och inte behöva tänka på stress och trista saker, inte gnälla och sånt skit, bara vara och ha kul. Om man är positiv och glad så blir faktiskt allt mycket roligare. Det tror jag på till 100 procent!

One thought on “Stand up for us now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *