Obo’y viket tradigt vädor

Morsningkorsning, ligger just nu i soffan på verandan och orkar inte gå någonstans, men det e så praktiskt med mobilblogg ju! Önskar att vädret var lika super idag, vill hellre sitta i solstolen, fast det kanske e bra med en vilodag så man inte får solsting, äh! Hehe.
Är lite trötter idag för det var svårt att somna igår, var så sjukt varm, sen hjälper det jju inte heller att Sebbe ringer runt till alla kvart över 1 för att väcka folk, schyst :p
Det händer inget nu på dan’, hade egentligen tänkt att jag skulle åka in till stan till lindex för att prova den här sjukt snygga shortsdressen som både e slut på nätet, på väla och familia, men såklart den e slut när kenza har den 😛
Emma kommer hem ikväll! Har saknat den shoppingtönten <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *