So fresh

Denna söndag var jag på Nova i Lund med mamma och pappa. Hittade faktiskt det jag sökte väldigt snabbt. Avslutningsklänningen och något till middagen. Blev en jättesöt vit klänning från Topshop till avslutningen och en skitsnygg midjekjol från BikBok till middagen. Kanske får lite sneakpeak imorgon. Men hittade även en riktigt snygg jacka/kofta från Topshop. Var bara tvungen att köpa den. Den går i den här senaste baseballtrenden men den är ändå inte likadan som de flesta. Är väldigt nöjd iallafall. Kanske slänger in en bild imorgon.
2e6owervwenaqlee2pnjjm04jpb4u6a2
Den hetaste vårjackan säger Glamour.se. Den bärs även av många bloggare som Kenza och Kissie vilket har gjort att Gina tricot och Bikbok sålt deras jackor som smör, haha. Men själv tycker jag att den är skitsnygg!

Hetaste låten då, påminner om sommaren. Billionaire- Tracis McCoy ft. Bruno Mars
Älskar gunget och glädjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *